15 GB

Mnogo besplatnog prostora

Uz 15 GB besplatnog prostora za pohranu koji obuhvaća Gmail, Google disk i Google+ fotografije nećete morati brisati e-poruke da biste uštedjeli prostor.

Upoznajte novi pretinac za pristiglu poštu

Nove prilagodljive kartice vraćaju vam kontrolu nad poštom, pa jednim pogledom možete vidjeti što je novo te odlučiti koje e-poruke želite pročitati i kada.

Pogledajte video

Primarno
Društvena mreža 2 nove

Google+, YouTube

Promocije 2 nove

Google ponude, Zagat

Ažuriranja 2 nove

Shoehop, Blitz Air

Više

Organizirano u kartice

Nova pristigla pošta organizira e-poruke u pet izbornih kartica: primarno, društvene mreže, promocije, ažuriranja i forumi. Te kategorije olakšavaju čitanje poruka iste vrste odjednom i praćenje određene poruke.

Jednostavna prilagodba

Sami odabirete kartice koje želite. A ako smatrate da neka poruka pripada na neku drugu karticu, samo povucite i ispustite poruku na željenu karticu.

Nabavite novi pretinac pristigle pošte za mobilni uređaj

Novi pretinac pristigle pošte dostupan je među službenim mobilnim aplikacijama usluge Gmail za uređaje sa sustavom Android 4.0 i novijim verzijama, kao i za uređaje iPhone i iPad. Kada otvorite poštu, prikazuje se primarna kartica, a jednostavno možete pristupiti i ostalim karticama.

Više opcija prilagodbe

Ako neku poruku označite zvjezdicom, poruka će biti prikazana na primarnoj kartici da je ne biste izgubili iz vida. Možete odabrati i da neki pošiljatelj uvijek bude prikazan na određenoj kartici.

Zatvori

Obavljajte poslove izravno iz pristigle pošte

Pratite pakete, recenzirajte proizvode, odgovarajte na pozive na događaje i drugo, a sve to bez otvaranja e-poruka.

Povećalo za poduzimanje radnji

Prilagođene teme

Broj tema povećao se s 35 na... beskonačno. Odaberite vlastitu sliku kao prilagođenu temu ili izaberite neku iz ponude istaknutih fotografija.

Videopozivi

Pomoću značajke Hangouts na usluzi Gmail bilo koji razgovor možete pretvoriti u videopoziv s do deset prijatelja. Potom dodajte aplikacije i efekte koji će vam izmamiti osmijeh na lice.

...

Odmah pregledajte privitke

Pregledavajte datoteke bez napuštanja Gmaila. Možete i spremati privitke izravno na Disk da biste ih organizirali i dijelili s jednog, sigurnog mjesta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Razgovarajte na različitim uređajima uz Hangouts

Hangouts besplatno oživljava razgovore fotografijama, emojima, čak i grupnim videopozivima. Povežite se s prijateljima putem računala te Android i Apple uređaja.

Pogledajte video

Nabavite Hangouts na mobilnom uređaju:

Preuzmite aplikaciju za Android Preuzmite aplikaciju za iOS

Poboljšano stvaranje poruka

Napišite nove poruke dok pratite pristiglu poštu. Pisanje poruka na usluzi Gmail brzo je, jednostavno za upotrebu i nudi brojne značajke.

Pogledajte video

J
 

Dijelite više putem Diska

Zaboravite problem s datotekama prevelikima za slanje. Gmail je integriran s Google diskom pa sada možete slati datoteke do 10 GB. Osim toga, datoteke ostaju ažurne i dostupne su s bilo kojeg mjesta.

Istražite Google disk

Više značajki

Komunicirajte jednostavnije

Komunicirajte jednostavnije

Birajte između više od stotinu novih alata za unos na usluzi Gmail. Virtualne tipkovnice i IME alati omogućuju vam unos na jeziku i rasporedu tipkovnice na kakve ste navikli, što će vam olakšati da ostanete u kontaktu s prijateljima i članovima obitelji. Saznajte više

Mnogo besplatnog prostora

Mnogo besplatnog prostora

Uz 15 GB besplatnog prostora za pohranu koji obuhvaća Gmail, Google disk i Google+ fotografije nećete morati brisati e-poruke da biste uštedjeli prostor.

Novi izgled usluge Gmail

Novi izgled usluge Gmail

Od poboljšanih razgovora do većih mogućnosti prilagodbe i ažuriranih tema, Gmail je pregledniji i moderniji.

Mobilne aplikacije usluge Gmail

Mobilne aplikacije usluge Gmail

Jeste li znali da Gmail možete upotrebljavati na telefonu ili tabletnom računalu? Preuzmite aplikaciju iz trgovine Google Play ili trgovine Apple App Store.

Novi jezici za pozive

Novi jezici za pozive

Sada možete upućivati pozive na telefone s usluge Gmail na 38 jezika. Pozivi prema SAD-u i Kanadi naplaćuju se 0,01 USD po minuti, a cijene međunarodnih poziva smanjene su za više od 150 odredišta. Da biste upućivali pozive, kliknite "Poziv na telefon" pri vrhu popisa za chat.

Brže pregledavajte e-poštu

Brže pregledavajte e-poštu

E-pošta je odlična stvar, osim kada je ima previše. Prioritetna pošta automatski prepoznaje važnu e-poštu i izdvaja je od svega ostalog da biste se mogli posvetiti onome što vam je važno. Saznajte više

Gmail je sada još sigurniji

Gmail je sada još sigurniji

HTTPS enkripcija štiti vaše e-poruke dok putuju između web-preglednika i poslužitelja programa Gmail, pa ih osobe s kojima dijelite Wi-Fi mrežu u svojem omiljenom kafiću ne mogu zlonamjerno pročitati. Banke i izdavači kreditnih kartica koriste se tim istim protokolom za zaštitu vaših mrežnih računa. Saznajte više

Zatvori