Tervetuloa Gmailiin

Koe Gmail millä tahansa laitteella

Gmailin parhaat puolet ovat käytettävissä missä tahansa ja mistä tahansa laitteesta. Lisätietoja Gmail-mobiiliversiosta

Keskustele eri laitteilla

Hangout-keskusteluja voi elävöittää valokuvilla, hymiöillä ja vaikkapa ilmaisilla ryhmävideopuheluilla. Pidä yhteyttä ystäviin tietokoneella sekä Android- ja Apple-laitteilla. Lisätietoja Hangouts-palvelusta

Tutustu uuteen postilaatikkoon

Uusien muokattavien välilehtien avulla hallitset postilaatikkoa aiempaa paremmin. Näet uudet viestit yhdellä vilkaisulla ja voit päättää, mitkä viestit haluat lukea ja milloin. Lisätietoja uudesta postilaatikosta

15 Gt

Paljon maksutonta tallennustilaa

Koska Gmailissa, Google Drivessa ja Google+ -kuvissa on 15 Gt ilmaista tallennustilaa, sähköpostiviestejä ei tarvitse poistaa tilan säästämiseksi. Lisätietoja tallennustilasta

Gmail työkäyttöön

Saat oman sähköpostiosoitteen @oma_yritys.com, Kalenterin, Dokumentit, videokokoukset ja paljon muuta, ja voit käyttää palveluja puhelimella tai tablet-laitteella. Lisätietoja Gmail työkäyttöön -palvelusta

Tarvitsetko apua?

Onko sinulla Gmailiin liittyvä kysymys? Tutustu ohjekeskuksessa oleviin usein kysyttyihin kysymyksiin ja ehdotuksiin.